onsdag 10 juli 2013

Sommar-Göteborg

Tänkte vi skulle ta en liten titt på vad jag har hunnit med mina första veckor hemma i Sverige. 
Gavin var här och hälsade på och bodde åter igen i mitt gamla flickrum hemma hos pappa i Majorna. Vi spenderade dagar och kvällar med att spela vinylskivor hemma hos min bror och Julia, drack rödvin så läpparna blev svarta, vandrade genom botaniska trädgårdar och skogar för att komma till midsommarfester och andra utomhus klubbar.
Vi spenderade varma kvällar nere vid hamnen, badade nakna och skar upp benen på havstulpaner och vassa kanter. Somnade i gräset mellan klipporna med musik i bakgrunden och hånglade mest hela tiden. Sedan var det dags för Gav att åka tillbaka till Skottland och vi stod gråtandes på flygplatsen och kramades hejdå i säkert en halvtimma innan jag lät honom kliva ombord på planet. 2 månder. Jag.håller. på.att.dö!
Tänkte låta hjärtat och huvudet vila lite och tog 13.00 bussen till Orust en dag för att hälsa på fina Linda och hennes hundar. Vi tog långa promenader, badade från bryggan, spelade Settlers (så beroende!!) grillade och myste i de stora sofforna framför romantiska komedier som vi sett så många gånger att vi kan varje replik.
Sedan kom bästa Skottland-gänget bestående av Denis, Mhairi, Jordan, Catty och min  gulligaste Ida hit. Ett himla stiligt gäng. Vi spenderade tiden ute på öarna, busade på klubbar och fick sommarblåmärken, dansade och åt glass nere vid kanalen. Nu kommer vi inte ses för ens i slutet av augusti. Nåja, två helt ypperligt fina första veckor hemma i Göteborg helt enkelt.

8 kommentarer:

 1. Hurra för svensk sommar! Jag längtar ihjäl mig till den. Londons är fin men det är inte riktigt lika mycket spontancykla-till-en-sjö-och-bada-sig-russin-blöt och det saknar jag.

  Två månader kommer gå fort. Och ni kommer klara det galant. Och när ni ses igen kommer det vara fyrverkerier och pirr på nytt. Jag har inte sett min grabb på hundra dagar, och usch vad ont det gör i mig när jag tänker på det. Fast sen tänker jag på att vi ses om nitton, och då blir det lättare att andas.

  Fortsätt njut av sommarsverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh ja tack! så skönt att andra liksom fixar det också. Så jag passar på att bara njuta, sakna gör jag också men det får man ju bara ta :) för sen får vi håååångla!

   Radera
 2. Jag gillar din blogg. I will stay :)

  SvaraRadera
 3. så mysigt. vill också ha det sådär

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vi arbetar som redaktörer inför utgivning av en publikation och söker skribenter.
  Vi har läst det du skriver på din blogg och blir glada om du vill kontakta oss.
  Vänligt,
  Amanda och Mathilda
  text.antal@gmail.com

  SvaraRadera
 5. ska flytta till gbg. hoppas jag får det lika fint och underbart där som du har det

  SvaraRadera
  Svar
  1. åh vad roligt! det tror jag verkligen att du kommer få. göteborg är liksom världens bästa!!

   Radera