onsdag 13 januari 2010

leavin' on a jet planeJag har sovit extra länge på morgonen, tänkt på ballonger och sockervadd, dansat mig slut på trånga klubbar, skrattat i vänners sällskap. Jag har gråtit kudden blöt innan jag somnat.
Det hjälper ju inte!
Nu är det dags att jag gör något åt det där trasiga hjärtat. För efter januari kommer jag inte ha tid till det.

" När doktor Fontaine allvarsamt sade att ett krossat hjärta ofta ledde till avtynande och lade kvinnor i graven, blev Ellen blek, ty det var den oron hon själv gått och burit på i sitt hjärta.
- Finns det inget vi kan göra doktorn?
-Ombyte av miljö är det bästa man kan tänka sig, sade doktorn, som var tacksammast att bli av med en sådan svårskött patient. "

Från början var planen att ta första bästa rymdfärja och bege mig ut i galaxen, men det blev inte så. Istället tar jag flyget till Glasgow och sen vidare med tåg till Edinburgh. Dricker billig öl och spetsar öronen för att försöka förstå vad dom säger. Detta kan nog bli bra!

5 kommentarer:

 1. Det låter som en helt fantastisk idé. Rym från allt! Det vill jag också göra.

  SvaraRadera
 2. Jag rymmer inte från någonting förutom en värld där han och jag inte är tillsammans jämt, om en vecka. Då är det han och jag på ett pyttelitet hotell ovanför havet, bland träden med massor av himmel ovanför. Jag längtar dit.

  SvaraRadera
 3. jag vill bli din bästis, jag tycker att du verkar vara helt fantastisk!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det låter fint. Det kan det nog bli.

  SvaraRadera