måndag 4 januari 2010

Brand Upon The Brain

År 2008 var min plånbok tom mest hela tiden. Pengarna slösades på nylonstrumpor och 29 kronors öl på Andra Långgatan. I januari hade jag precis råd med att se två filmer under filmfestivalen och efter noggrant utval blev det Brand Upon The Brain och I´m not there.

Brand Upon The Brain var något av det mest fantastiska jag någonsin sett och jag skulle kunna klippa av mig håret för att få se den igen! (hittar den ingenstans!)

En berättelse fylld med bortglömda barndomsminnen, mystiska aktiviteter i källaren och knasiga kärleksrelationer!

4 kommentarer:

 1. sv: ja visst är det fantastiskt! det finns fler helt underbara delar ur det brevet, lär väl flasha de också så småningom!

  JAG MÅSTE SE DEN DÄR FILMEN!!!

  det verkar vara en film jag fullkomligt kommer älska! vet du hur man kan få tag på den?

  SvaraRadera
 2. haha, fair enough!
  vi får börja leta på varsin ände!

  SvaraRadera
 3. FREJA!!

  något fantastiskt; i lördags berättade min pojkvän att han hade en överraskning. han satte på datorn och plötsligt rullade Brand Upon The Brain igång! Den har funnits på hans hårddisk hela tiden. nu kan jag alltså se den när jag vill och hur mycket jag vill!

  fucking yes!

  SvaraRadera
 4. ja väldigt mycket shit pommes! han laddade ner den när han hade sett den på nån biogrejs i malmö för ett tag sedan. så den har bott hos honom. ska tydligen vara tokigt svår att få tag på nu men det borde ju kunna gå att skicka på nåt vis?

  SvaraRadera