torsdag 27 september 2012

kära mamma och pappaAllt går så fort när allt är nytt.
Skolan är svårare än jag naivt hade väntat mig. Men det går bra, tar bara upp mycket tid. Imorgon har jag bott här en hel månad. Redan. Jag tar mig om pannan. Den blir så varm när huvudet är stressat. Det är höst här. Riktig höst. Löven ligger blöta på marken och luktar gott när jag går morgonpromenaden till bussen. Tänker varje morgon " måstemåste köpa en halsduk "
I skolan är det skoj. Man lär sig nya saker och träffar nya vänner. Åh varför måste jag vara så blyg? Kommer alltid in i gruppen sist av alla. Men nu är jag inne. Och vi skrattar på lunchraster och dricker öl på lördagar.
Efter skolan pluggar jag på mina vänners jobb tills det är stängning och sen går jag hem och försöker laga mat. Tycker det är himla tråkigt och låter hellre rumskamraterna laga medan jag berättar  roliga historier om skolan. They don't mind.
Sen vet man att man borde sova men man vill inte. Stannar uppe för sent och dricker vin ur porslinsmuggar för att vi råkat krossa alla vinglasen.
De senaste nätterna har jag haft en bröstkorg som passar kinden precis. Han ringer på dörrklockan mitt i natten och väcker alla. Och man svara med nyvaken röst och undrar vem det är. Då säger han att han vill sova bredvid en. Honom kramar jag om så hårt jag kan innan han måste gå på morgonen.
Mamma och pappa undrar om jag har det bra. Och jo tack lilla mamma och pappa. Här har jag det bra. Oroa er inte.

ps. har äntligen hittat en kamera så jag kan visa lite roligare bilder på hur allt är här. om ni skulle vara intresserade! måste bara hitta lite sladdar först. Hm.

6 kommentarer: