söndag 26 december 2010

Om kärlek" Under vänstra skulderbladet har han fyra födelsemärken, formade i korpens stjärnbild. Under hans vänstra skulderblad finns en av de 48 konstellationerna som listades av astronomen Klaudios Ptolemaios. Det är mitt favorit ställe att kyssa. Att vila läpparna mot och känna hur hans hy blir knottrig och ojämn. Längst hans handled kan man se hans blodådror. Vi brukar säga att det är en karta över alla Sveriges bilvägar. Och alla prickarna är prickar över städer. En gång ringade han in med en bläckpenna vart hans farmor bor. Han har en djup halsgrop. Han berättade att, om han skulle skaffa en kattunge någon gång, så skulle han låta den lapa mjölk från halsgropen. Det skulle bli en lagom mängd mjölk till katten. Dom får ont i magen av för mycket. Hade han hört. "

Fina Anna har knådat ihop en bok om kärlek. En lite bok som passar perfekt i bakfickan, fylld med vackra, hjärtskärande och magiska små historier om kärlek.
Där kan du läsa min novell och 19 andra pojkars och flickors fina historier.
Så om du gillar att läsa om fräkniga axlar och pojkluggar framför kastanjeögon, om allt det där pirrande och brännande innaför bröstet så kan du beställa boken här! Och vill du läsa mer om projektet kan du kika in på Annas blogg!

Puss på er!

12 kommentarer:

 1. Så fint! Den ska jag beställa!

  SvaraRadera
 2. finns nog inte ett bättre ord att beskriva det där: fint! :)

  sv; jaa, det är helt galet hur folk blir som tokiga så snabbt det är rea. gick förbi ginatricot och fascinerades över det man såg; kläder kastade hullerombuller på golvet och överallt, sjuka köer och människor som rafsade som om det vore deras sista chans. nästan så att man förväntade sig att det skulle ligga någon omkullknuffad och nedtrampad på golvet, det vore inte så otroligt haha! x)

  SvaraRadera
 3. sv: tack!! jag gillar din blogg! jättemycket!

  SvaraRadera
 4. Din blogg är helt makalös! Tack för kommentaren förresten; det blev modern dans och balett tillslut :) Kram, Gabriella

  p.s Om vi hade träffats IRL kunde vi nog blivit väldigt bra vänner

  SvaraRadera
 5. vilken himla fin blogg. ska nog börja följa dig :)

  sv: förlåt för sent svar! härligt att du hann med allt i tid :)

  kram!

  SvaraRadera
 6. ja verkligen !
  & någonting mer som är mysigt är din blogg.

  SvaraRadera
 7. åh, vilken är din? jag har också med en där i! :)

  SvaraRadera
 8. Oh, tror jag läste den där. Vad hette den?
  Min är "Kärlek gjord av papper." Himla fint.
  En annan dag kanske det blir en egen novellsamling :)

  SvaraRadera
 9. du har en fantastisk blogg, så avis på hur bra du skriver :)

  SvaraRadera
 10. It sure is a mighty fine book if I may say so myself :)

  Mitt bidrag heter "I won't share you"

  SvaraRadera