onsdag 9 oktober 2013

Wednesday dust sparkles like tiny stars, have you noticed it?

Vaknade, stekte svamp och la på en rostad macka (alltid stekt svamp ), borstade tänderna och speglade dom i den smutsiga badrumsspegeln. Tog på mig tjocka varma strumpbyxor för den hårda vinden som ilade och skrek utanför fönstret, tog på en klänning, packade en väska och la mig för att vila lite stilla i sängen då morgon yran kom ikapp.
Tog mig till Project Coffee, ett av favorit ställerna. Beställde mint-té och satt och sörpla på det medan jag pluggade. Läser en skrivlinje på distans från Österlens Folkhögskola och det är så jädrans roligt. Får skriva precis hela tiden och läsa bra böcker och bara snöa in mig i ordens värld. Världsbäst ju!
Hann springa in på en charity shop och fynda två små saker innan jag kom till cafét som kassörskan slog in i papper och sa " So that they won't break dear" . 
Vad tror ni att jag hitta?
Jo dessa gullisar! 
För att jag är kung på att köpa med mig hem onödiga saker som är jätte nödvändiga.
Visst står dom fint på den lilla byrån bland allt annat bröte?

Det var min onsdag det, nu ska jag fortsätta plugga, sörpla té, sakna pojkvännen som är i Glasgow, spela Quizzkampen, laga middag, titta på Jane Eyre och sen somna gott i nytvättade lakan. 
Vad har ni gjort en dag om denna?

3 kommentarer:

  1. älskar onödigt bröte ju!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin dag! Jag har tittat på gamla foton och skrivit några rader här och där istället för att läsa tråkig kurslitteratur.

    SvaraRadera