tisdag 18 juni 2013

Emma+Alister

I helgen begav sig Gavin och jag oss ner till Glasgow för att gå på bröllop. Gavin's kusin skulle gifta sig med Emma som han varit kär i sen barnsben.
 
Vi var uppklädda från tårna upp till toppen. Gav var stilig i fluga och kostym. mums. 
Bröllopsceremonin var hur vacker som helst med skratt och kärlekstårar, så som det brukar vara när man firar löve.
På bröllopsfesten blev vi bordssatta i teman med tv-serier. 
Jag och Gavin blev placerade vid One Tree Hill. (lol)
Åt mig mätt på en fyra rätters och ville helst bara lägga mig ner på golvet och låta Gav klappa mig på magen, men uppförde mig. 
Lite såhär såg jag ut. Mätt å gla.
Senare när solen hade gått ner började champagnen kicka in ordentligt. Dansade mig svettig och andfådd med traditionella danser och alla andra sett man kan dansa på. Alltså. så. himla. roligt!!
Minglade runt bland pojkvännens släktingar som ställde frågor och ville lära sig roliga ord på svenska.  Träffade farmor för första gången och blev tok förtjust. Världens goaste lilla tant med vita lockar som ständigt nöp Gavin i kinderna.
Så efter ett tag smög vi ut bakom häckarna i trädgården, bort från nyfikna mostrar och farbröder för att hångla lite. *smacksmack*
Vi kom lagom tillbaka till brudparets sista dans för kvällen innan dom smög upp till sitt rum och vi andra åkte hem. En himla fin dag och kväll. Somnade som en liten gris i Gav'spojkrum och drömde bomullsdrömmar.
Hurra för kärleken!

4 kommentarer:

 1. vad roligt med bröllop!

  SvaraRadera
 2. Du skriver inte bara fint utan tar också hemskt fina bilder! Kan jag fråga hur du redigerar dem? Älskar ljuset och känslan i dem :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack så mycket! jag använder mig av http://pixlr.com/ jättebra och enkelt! :)

   Radera