tisdag 11 juni 2013

a shout out

alla bilder kommer från min Pinterest
Det känns som att bloggen har hamnat lite i skuggan på  det senaste och jag skulle jättegärna vilja bryta mig loss från mitt dåliga bloggande men känner mig lite vilsen just nu angående bloggen.
Så jag har en fråga till er mina kära läsare: Vad vill ni ser mer av här i bloggen?
Mer texter, mer om mitt liv här, mindre om mitt liv här, något speciellt ni vill att jag ska skriva om, något ni vill ställa frågor om osv. 
Lämna gärna en kommentar om ni kommer på något! 
Är så glad över alla er som tittar in här och peppar och hejar. 
Ni är för goa
Så länge ska jag försöka knåda ihop några bra inlägg till er!

7 kommentarer:

 1. jag tycker din blogg är jätte fin och du skriver så fint! fortsätt så! hade varit kul med fler inlägg såklart men bara så länge du hinner med.

  SvaraRadera
 2. Håller med föregående talare. Du producerar fantastiska texter som alltid är värda att vänta på. Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 3. ja fortsätt som ju gör, tycker det är kul att se hur du har det i Edinburg också då man får lära känna dig lite bättre!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker din blogg är jättefin som den är, men det skulle absolut vara kul om du skrev oftare. Jag tycker om att läsa om din kärlekshistoria, ditt liv i Edinburgh, iakttagelser i vardagen och bara allmänt fina texter kombinerat med fina fotografier. Du är verkligen jätteduktig på att skriva!

  SvaraRadera
 5. jag vill att du skriver exakt som du gör. men oftare. jag älskar allt du skriver, varenda ord, du skriver så fint. vill veta mer, mer, mer om ditt liv, dina kärlekshistorier, ALLT! för allt du skriver blir så himla fint tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Enig i alt de andre har sagt så langt :)

  SvaraRadera