tisdag 11 december 2012

svar på frågor I

Tänkte att först ut blir fina Lillys frågor som hon ställde!
11 frågor, 11 svar!

Vem skulle du omfamna, kyssa, hålla hand med, stryka håret över en sista gång innan jorden kraschade med mars?
Han, den dära killen jag är jättejättekär i förstås. Vi skulle hångla tills tungorna fick kramp och händerna blev svettiga. Och vi skulle blunda jättejättehårt tillsammans!
Men skulle jag inte få det så skulle jag fråga Tyler bara för att han verkar så jäkla busig hela tiden och ba helt fri i allt han gör. Och för att han alltid bär fina skjortor, shorts och höga strumpor.
Gulligull ( heheee )
Hur ser din ultimata-dröm-super-frukost ut?
Alltså hotellfrukost säger jag bara! pannkakor,frukt, mjölk (massa mjölk) nypressad juice, fil&flingor osv Allt i sängen såklart.

Vilket låter finast kyssas eller pussas? Av någon speciell anledning?
Kyssas, för då använder man tungan. 
På en promenad i skogen, vad måste du ha med dig då?
En ryggsäck med min täljkniv jag fick av pappa när jag var liten, en termos&matsäck, iPod, kikare, ett skrivblock, en filt och ett extra par strumpor om tårna skulle råka bli blöta.

De tre bästa citaten från böcker,film osv?
Oj vad svårt...jag har alla långa och vackra nedskrivna eller understrukna i böcker någonstans. 
men, 
"När du hälsar på hos en vän och känner för en liten smakbit av något, försök att titta lite längtansfullt i riktning mot skafferiet." från the very wise Nalle Puh är bra, för jag gör precis sådär. Hela tiden.
Och, 
"Det poppar kärlekspopcorn i magen" från Bert är också fint, för just precis sådära känns det.
Annars är allt som min farfar säger bara så jävla klokt hela tiden. 

Ett brutet ben eller en bruten arm?
En bruten arm för då kan jag fortfarande dansa.

En bra låt idag?
  Hmm mina två låtar som gått på repeat idag är:

 
 
Om jag fick...skulle jag...men nu är det inte så....
Om jag fick hångla lite, bara en minut eller så med min kille skulle jag bli så jäkla satisfied men nu är det inte så för att han är så himla upptagen med Uni att vi inte setts på en vecka! :( 

Ett bra fik, vad ska de har för utbud och se ut? måste dem ha marsipangrisar och stora soffor kanske?
Åh mitt fik skulle ha stora färgglada soffor i sammet, discokulor i taket, tända ljus och massa blommor i fina vaser, tuggummiautomater ,personalen skulle ha blommor i håret och det skulle spelas svängig livemusik på kvällarna. Och allt skulle vara irriterande sockersött rakt igenom. 
♥  Kan du sova om någon skrattar bredvid dig?
ja det enda jag inte inte står ut med är tickande klockor, folk som snarkar och bakgrundsljud från en tv. Det bästa jag vet är när han stryker mig om pannan med hans hand och läser högt för mig från mina böcker tills jag somnar. Och han somnar bäst när jag sjunger godnattvisor på svenska för honom. 
♥ 
♥  
♥  Vad tycker du om jämlikhet?
Jag tycker det är det viktigaste som finns!! Oavsett kön, utseende, religion, sexualitet och bakgrundshistoria. Alla är lika i värde och vi alla ska spela med lika regler i ett rättvist spel. Vissa dra nitlotter och då ska vi hjälpa, lyfta människor med knän mot marken upp så att när vi talar med varandra står vi alltid öga mot öga och inget annat.
 

2 kommentarer: