tisdag 4 maj 2010

Fantastiska dimma
Bilderna har Isabelle Steinwall tagit!!

Jag har spenderat mer tid på rullande tåg, på rostiga järnvägsspår än i min säng hemma i Göteborg. Tre olika städer på tre dagar under valborgshelgen.
Jag öppnade dörren till en djungel. Precis som garderoben i Narnia.
Blev stökig i huvudet av whisky och cola, firade miljonvinst med att hoppa i hotellsängar med tomtebloss och kramades med teletubbies.
" Ska vi se hur mycket alkohol vi hinner dricka innan vi dör av det?" sa han och vi hamnade uppe på ett hustak med morgonsolen som värmde våra kinder.
När jag tittade mig i spegeln hade jag blivit solbränd och fått några fräknar över näsan.
Jag log nöjt.
Jag vaknade på söndagen och hade glömt bort vart jag var. Satte mig upp i sängen och tog en titt runt om i rummet. Stadshotellet i Västerås. Ja visst ja.
Allt var så dimmigt. En magisk dimma som fick det att kittla i magen.
Sen var det dags att åka hem.
På muren utanför hotellet satt tre unga killar med rödsprängda ögon efter för mycket godis och cirkustrix. Jag kysste dom farväl på pannan och funderade på om jag förändrats som person.
Lite kanske.

7 kommentarer:

 1. du.är.nog.magisk.jag.tror.det.fullt.allvarlig.dina.texter.får.det.att.bubbla.i.kroppen

  SvaraRadera
 2. Din blogg är som en liten ask med drömmar som man vill ha för sig själv. Fin. Vill bara läsa mer. Hinna läsa mer. Hade jag inte haft så mycket att göra just nu skulle jag läsa från början till slut. Men det får bli en annan dag. Ta hand om dig. / Linnéa

  SvaraRadera
 3. Så vackert och romantiskt. jag kan inte sluta le när jag läser dina fina ord! Puss så fint!

  SvaraRadera
 4. ja dina texter är som söta karameller. alldeles underbart!

  - tanken var att jag skulle stannat i göteborg hela helgen men jag ville träffa londonvänner och ta hand om min hund. åker snart dit igen dock för en långhelg - då säger jag till så att vi kan kramas! hurra!

  SvaraRadera