torsdag 8 augusti 2013

Sommar Göteborg ll


Det är ändå en jäkla lyx med en sådan sommar som gör att tiden inte finns till att laga mat. När solen bländar en i ögonen från morgonen till kvällen glömmer jag helt enkelt bort att äta riktiga måltider. Men lagade i alla fall den här goda kycklingen en dag och gjorde hela familjen mätta och belåtna.
Här hittar ni receptet!
     
Har tagit färjorna från Saltholmen så fort jag har fått chansen. Har tittat på skummet som bubblar upp från båtmotorn, känt lukten av havssalt i näsan och stoppat tårna i sanden på Köpstadsö, Vargö och Brännö. Fått solbrända kinder och min hy luktar solskydds faktor 15.
Jag har spenderat tid med mina finaste vänner och nu får jag en klump i magen så fort jag tänker på dom iom att jag snart åker tillbaka till Edinburgh och tiden räcker liksom inte till. Det är jobbigt det där, att ha sina bästa någon annanstans hela tiden. Och inte samlade på en och samma plats, som jag hade förut. Men jag får passa på att njuta så länge det går. 
Vi har i alla fall gått ut och dansat, druckit tisdags-öl på takterasser, varit svettiga på Brooke Candy och Nefertiti. Och nu är det Way out west och kulturkalaset. Bara en massa roligheter kvar.
Och så till slut har jag ju så klart badat ännu mera. Sommar-Sverige 
Jag hoppas eran sommar har varit lika bra som min hitils! Än är den ju inte slut!

8 kommentarer:

 1. din sommar ser ut att ha varit helt fantastisk! kanske springer vi på varandra på WOW:)

  SvaraRadera
 2. förstår att du kommer sakna dina vänner men alla ens riktiga vänner finns kvar när man kommer tillbaka och kommer alltid finnas där, även om man är långt ifrån dem. talar från egen erfarenhet.
  kramkram
  Tillan

  SvaraRadera
 3. tack så väldans och detsamma måste jag säga. jag vill också vara på wow. hoppas du har det riktigt kul!

  SvaraRadera
 4. härliga bilder!
  sv; hihi ja de är han verkligen! De är hur snälla som helst, looovar!! Finaste djuren ever :')

  SvaraRadera
 5. SVAR: Tack så mycket! :D

  SvaraRadera
 6. Ser ut att ha varit en toppensommar!

  sv: Förstår verkligen att du saknar ditt Göteborg, det gör jag också när jag är härifrån. Men ditt Edinburgh och dina berättelser därifrån är helt fantastiska!!

  Hoppas du får en mysig helg!

  SvaraRadera