måndag 27 maj 2013

en dag i maj

 
Vaknade upp av värmen i rummet, skakade liv i Gav som låg och snarka som en liten  gris bredvid mig i sängen och slängde på oss kläderna för att kunna njuta av sommarvärmen som äntligen var tillbaka i Edinburgh. Jag var så jädrans solglad!

Mötte upp massa vänner i Meadows och hade parkhäng med hamburgargrillning, musik, bara ben och solvarma kinder. Tiden gick hur fort som helst och plötsligt var klockan 7 och jag skulle iväg på pyjamasparty!


 Det var GIRLS ONLY!!-regel och pojkarna jagade vi ut på puben. Vi tittade på roliga youtube klipp, drack vin, kom fram till att alla hade en secret crush på Justin Timberlake och googlade allt vi kunde hitta på hans namn, diskuterade politik och feminism, drack mer vin, dansade till 90tals hits i sängen. thja gjorde allt sånt man brukar göra på pyjamaspartyn och när klockan slog 03.00 kunde inte pojkarna hålla sig borta längre och gjorde oss sällskap. Tillslut däckade alla i en hög på gästbädden i vardagsrummet och lamporna släcktes. Tyvärr hade hade jag tidigare blivit alldeles för pepp från Cher's Believe (OBS farligt) vilket resulterade i för mycket vin. Ringde Gav i panik och lät som en ynklig hundvalp i telefonen och han kom och hämtade upp mig.


Alltså, allt den pojken gör för mig. Så himla fin är han. Promenerade från andra sidan stan klockan fem på morgonen för att hämta upp en full liten tok som jag. Vi promenerade hem genom ett tomt Meadows och gryningen färgade staden rosa. Vi jagade måsar och hånglade under träden. Han höll mitt hår när jag behövde kräkas och vi kittla och retades med varandra i gräset. Det var bara vi vakna och det kändes så bra att honom nära. När vi kom hem föll jag ihop i sängen och han tog av mina skor och bäddade försiktigt ner mig och sa godnatt med en lätt kyss på pannan.

3 kommentarer: