måndag 8 april 2013

april

April har börjat och i Edinburgh är våren här. Fast lite snö har det fallit under nätterna men dagarna har varit fyllda med sol och plusgrader. På bloggen har det varit tyst pga av Sverigebesök som var så himla fint och sen födelsedags firande!
Jag hade födelsedagsfest med alla mina skottar och vi dansade och dansade och dansade. Soffan gick sönder, någon kissade ner sig i trappan och min läskiga granne kom och knacka på och sa att om vi inte höll skäffta så skulle han ringa dit sin son som kunde komma och "fixa" oss. hehehe good times, good times.

 Fick en Diana av mina fina vänner + annat gör fint. Vet ca 0 ting om kameror men man kan ju lära sig tänker jag . Har la hela livet på mig, jag är ju trots allt bara 23 hehe.
Har tagit mig en riktigt lång bakis dag (välbehövd sådan) och nu ska jag på bio och se Spring Breakers. Är så sjukt pepp på den här filmen. Har väntat i 100 år ju!


Hur har eran april varit än så länge? Kom ihåg att om ni har några önskemål ang bloggen så lämna en kommentar bara. Puss!

4 kommentarer:

 1. grattis i efterskott! låter som ett bra firande men läskig granne!!

  SvaraRadera
 2. ja alltså, hur var spring breakers? har så blandade förväntningar för den och vill jätte gärna se den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. tror jag hade för höga förväntningar haha. vissa saker var jättebra andra mindre bra. Kunde inte riktigt få ett grepp om den och karaktärerna. och typ 1000 rumpor och bröst :(:(

   Radera
 3. ja, visst är det! diggar kameran förövrigt.

  SvaraRadera