tisdag 25 oktober 2011

ohyoumagictuesdayNu för tiden när man sätter ner fötterna på sovrumsgolvet när man vaknar blir det alldeles kallt om tårna. Det gör mig inget. Så länge jag kan hitta mina raggsockor i morgonyran är det lugnt.

Idag fick jag ett grepp om framtiden. Jag vet att den kommer slingra sig ut mellan fingrarna snart igen, men då får jag väl fånga den på nytt.

Idag har jag varit på konstmuseet. För jag har ju sedan gymnasiets konsthistoria tyckt att Frida Kahlo är absolut häftigast. Farfar har lärt mig att inte gå på vernissagerna. Han säger att det är jättetrevligt med vinet och så, men man kan inte andas. Och ska man titta på konst måste man andas.

Senare på eftermiddagen när jag promenerade i rask takt hemåt (för jag mindes plötsligt min tvätt-tid) kunde jag känna solen värma kinderna. Ja men faktiskt. Och när man blundar mot solljus kan man se hundratals färgglada stjärnor innanför ögonlocken.

Efter tvätt-tiden fick jag ett sms från en vän långt bort: " Han har satt upp ditt brev ovanför sängen. " Och just då. Just precis då, gör det inget om han kanske kysser en annan.
För det är mina ord han har skrivna på väggen.

6 kommentarer:

 1. Svar: Åh, tack!
  Jag gillar verkligen din fina blogg.

  SvaraRadera
 2. åh vill med se frida kahlo!!

  SvaraRadera
 3. Det här är bara för fint.

  SvaraRadera
 4. Re: Egentligen behöver man inte förstå för att det ska beröra en.

  vet att jag hittat din blogg tidigare, och läste den men tappade bort den när jag bytte webbläsare eller något. äntligen har jag hittat tillbaka!

  SvaraRadera
 5. Alltså, din blogg. Så fin.

  SvaraRadera