onsdag 31 oktober 2012

loveletter IV

Han spelar klarinett. Står så stilig i hans lilla fluga och blåser i sin klarinett. (!!!)

4 kommentarer:

 1. Klarinetter och flugor, låter som en finfin kombination. Har han kostym också? De brukar på något magiskt vis bli ännu snyggare då.

  SvaraRadera
 2. Musiker är speciella. Innan min man dykte i livet hade jag en musiker som käreste. Åldern var hinder då - jag vågade inte. Han var en spännande man ... spelade schak med ryggen mot spelbredan. Var med i tävlan av mästarkock. Spelade jazz så underbart - hade egen klubb med sin band. Jag var för ung. Vad lärare i matematik och skrev läroböcker. Han levde värkligen livet som det skulle vara sista dagen i hans liv. Jag tror att vi skulle ha tagit livet av varandra. Två flygare.
  "To much" av kreativitet. Idag smyger in i You tube och lyssnar på honom - långt hår ... mognare - undrar hur hans liv ser ut idag - önskar det finaste. Undrar om han tänker på mig någon gång. Vi har en avtale. När man blir ensam ... skall vi kontakta varandra och se hur den andra har - ge det hela en annan chans om möjligt.
  Idag är jag gift med en specialist för maskiner och pumpar. En annorlunda man men ett djup som bara jag har fått fram - tror jag. Vi pratar mycket om livet. Han på sitt fötterna på jorden sätt - jag med mina flygare tankar. Han är trygghet i mitt liv. Älskar honom så djupt. Jag har ett underbart liv för att jag vet att han alldrig kommer att svika mig. I alla fall jag tror så.

  Livet är märkligt. Hur vägarna korsas, vi tar beslut och ändrar riktning.

  Jag tror att din man är underbar i sin lilla fluga. Jag tror att du har ett underbart liv med honom. Njut av det - varje sekund.

  SvaraRadera