fredag 31 augusti 2012

edinburgh

Nu är jag här. I mitt lilla slott med utsikt över kullarna som reser sig över hustaken. Här går jag i skolan. Här går jag på teater. Här dricker jag öl på trånga pubar.Här har dom stora slott som ser spökaktiga ut när det blir mörkt. Här blåser det och regnar. Här lagar jag tomatsoppa varje dag för det är det enda jag kan laga själv. Här har vi små möss under tvättmaskinen. Här hör man bussen stanna under mitt fönster. Här grät jag första natten för jag saknade min familj. Här har jag det så himla bra. Ville bara vinka hejhej och hoppas på att komma i ordning ordentligt snart så det blir ordentliga blogginlägg. Bear with me.

Här sitter jag med min inflyttningspresent från mina gulliga roommates. 'Heey baby' säger han och slickar sig om läpparna.

Hej lilla sovrumsfönstret. Hej lilla Edinburgh, vad du regnar idag.


Nu ska jag springa över till en pojke. Jag hoppas vi kommer hångla och äta pizza, dansa i kalsongerna i hans smuliga säng och titta på hundra filmer tills jag somnar i hans armar.
Puss!

7 kommentarer:

 1. Åh. Bra att du är glad och har någon fin att hångla med och sova bredvid om natten. Själv lämnade jag min pojke hemma. Ibland är det svårt. Men om man sysselsätter sig går det bra. Du och jag befinner oss ju i samma land!

  SvaraRadera
 2. Låter som ett fantastiskt äventyr det här. Och jag ser fram emot att läsa om det. Din blogg alltså, m-m-m.

  SvaraRadera
 3. å vad fint! ser fram emot dina inlägg om den nya staden

  SvaraRadera
 4. Hej! Får jag fråga dig en sak? OK: Jag slutar skolan nästa år, och vill då flytta iväg. Helst till England. Helst till Edinburgh. Hur gör man det? Hur gjorde du? Går det att bara åka?
  //linn

  SvaraRadera
 5. Åh jag har varit i Edinburg. Så fin och bra stad! Gillade den verkligen. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. men gulli vad fint <3 det är alltid värst i början, saknaden. blir bättre sen lovar!

  SvaraRadera