måndag 13 februari 2012

Jag tänkte att vi skulle lära känna varandra lite bättre! Jag börjar :
15 kommentarer:

 1. å! fint inlägg!
  jag heter Kajsa. minns inte hur jag hittade hit men älskar dina texter och sättet du skriver på! Jag tycker också om att gå barfota, att dansa balett som jag har sysslat med sen jag var liten och så tycker jag om snusklubbor! om jag blev fast på en öde ö och bara fick ta med en sak skulle jag ta med Stampe! min kanin!haha
  kramkram (du är så söt)

  SvaraRadera
 2. Freja.
  Jag heter Cecilia, och är värmländsk i blodet - men bor och pluggar jsut nu i Göteborg. Jag tror att jag trivs, men känner mig ofta vilse.

  Jag gillar att ta en kattlur med min katt (när jag är hemma i Värmland), gå på smågator, dansa så man blir svettig och samla intryck.

  På en öde ö skulle jag (om jag inte ska svara någonting praktiskt som typ en nödraket eller kniv) ta med ett tjockt anteckningsblock och en penna - skriva ner alla tankar för att inte bli knäpp.

  Och återigen; mycket trevlig läsning, som alltid.

  SvaraRadera
 3. jag heter erika och bor i göteborg! jag tycker om Kent och kaffefika med fina vänner. tycker också framtiden är jätte läskig. vad ska man göra efter gymnasiet liksom?
  till en öde ö skulle jag tagit med mig min iPod. man dör ju utan musik!
  peace!

  SvaraRadera
 4. så fint!
  jag heter ellen och bor i lilla vimmerby som ligger i småland. jag fyller 18 år i sommar och då ska jag ta körkort och dricka öl på uteservingar med mina fina vänner.
  jag tycker om mjölk, att dansa och att lyssna på musik. jag tycker om att få vara kreativ trots att inspirationen och motivationen är lite frånvarande ibland.
  jag är en sucker för kärlek och är nog lite kär i kärleken. tycker om att pussas och att kramas.
  och i vår när vårens första blommor kommer så finns det en fin pojke med blont hår och charmigaste leendet vars hand jag vill hålla, men det kommer nog aldrig hända.

  och till en öde ö skulle jag nog ta med mig min pappa.

  SvaraRadera
 5. Jag heter Hanna och jag är arton år, nyss fyllda. Jag bor i Sundsval och tycker om fina axlar, sockervadd, sommarvärme, glittrande ögon festivalbrus, och min pojke. Jag älskar pestopasta och efterrätter. Jag ska bli författare, är rädd men beslutsam. Jag tror på att livet alltid går vidare och att det viktigaste som finns är att inte slösa bort en sekund.

  En sak jag skulle ta med mig skulle vara anton.

  SvaraRadera
 6. Linnéa heter jag. Jag bor i Värmland, bland vargarna och Klarälven. Det är fint här, speciellt på sommaren. Fast då är det ju fint överallt.

  Jag är nitton år och har världens dåligaste lokalsinne, jag går vilse jämt. Men jag har min pojke som hittar åt mig. Jag tycker han är bäst i hela vida världen. Bättre än sommar-Värmland, bättre än kanelbullar och mjölk - ja, till och med bättre än komplimanger från främlingar. Det där med kärlek är lite mystiskt alltså. Därför skulle jag ta med mig min pojke till den öde ön.

  SvaraRadera
 7. svar: haha håller verkligen med dig!

  SvaraRadera
 8. jeg heter kjersti og bor i oslo; kjærlighetsbyen min. en dag skal jeg skrive bok om oslo, de spesielle luktene, følelsen av asfalten under føttene, elva, lydene, syrintrærne.

  jeg er tjueto år gammel. snart tjuetre. og det føles riktig, men jeg synes det er superskummelt og vanskelig.

  jeg var et skremt barn. våget ikke spille på de mørkeste tangentene på pianoet, gråt av klassisk musikk, la kosedyr i sprekken mellom madrassen og veggen så ingen monstre skulle komme og ta meg.

  jeg er ennå redd. alltid. for alt. og jeg er knust, og syk, men jeg prøver, fordi jeg må. jeg kjenner ikke til noe annet enn å prøve. så jeg står opp når jeg klarer det, drikker te og hylleblomstsaft, drikker vann, drikker vin. jeg ler når jeg klarer og gråter når jeg klarer det. jeg går i terapi. jeg skriver.

  jeg liker hunder, hvaler, lukten av jord, ord, regn, sjokoladekake, saltvann, skip, gamle bøker, nye bøker, og å bli strøket på ryggen.

  om jeg skulle tatt med meg noe på en øde øy ville det vært min kjæreste bestevenn, sven. han er søtest og sterkest og skikkelig handy og praktisk og modig og han kysser meg på nesen.

  elsker bloggen din. suss.

  SvaraRadera
 9. Jag är Lisa som älskar te, gå på loppisar, kika på tradera, skriva brev, kika på fina filmer och några favoriter är amelie från montmartre så klart, en lanthandel i provence och grabben i graven bredvid. Tycker också om att baka och laga mat.

  Vad tycker jag mer om då, festivaler är alltid trevligt, kramas och hångla såklart, fast det gör man alldeles för sällan, nyfärgat hår,att fylla år är himla mysigt och till en öde ö skulle jag ta med mig en vän så man slipper vara ensam.

  SvaraRadera
 10. jag är Fredrika och tycker om vintageklänningar, barfota sommardagar och böcker! drömmer om att bli bibliotekarie och att snart få hångla med min söta pojke som just nu är hundratusenmiljoner mil bort..känns det som!
  Om jag var ensam på en öde ö skulle jag ta med en påse lösgodis. socker <3 plus att jag har hört att socker ska vara bra i sånna där överlevnadssituationer
  Tycker om din blogg!

  SvaraRadera
 11. Jag är Arton år. Jag älskar katter och klassisk musik. Jag skrattar högt, pratar högt, är ivrig och ofta glad. Jag har aldrig varit ömsesdigigt kär.

  Lukten utav nyklippt gräs, våt asfalt och syrenbuskar gör mig varm inombords. Ibland brukar jag fantisera om att bara strunta i allt och dra.

  Blommor, ljusreflektioner, musik, dans, festivaler, konst och allt som har med pojkar att göra får mina knän att svaja och mitt hjärta att stanna en sekund. Jag dricker tonvis med te, gråter och går på loppisar.

  Jag tar gärna med mig någon att hångla med på den där öde ön.

  SvaraRadera
 12. Jag är snart nitton. Tar studenten till våren gör mig pirrig och rädd på samma gång. Snart ska jag ju ut och upptäcka världen. Men det tvingar mig att lämna många av de personer som ligger mig varmt om hjärtat. De finns nog kvar när jag kommer tillbaka. Fast tänk om jag missar en massa viktiga saker i deras liv och verkligen saknar dem. Du vet så att det gör sådär ont i hjärtat. Jag kommer lämna tryggheten.Trygghet mot frihet? Jag tycker om att fika sådär jättelänge med mina vänner och prataprataprata, att dra in någon annans doft, cykla och dansa under stroboskop. Choklad och cola light är gott också. Till en öde ö skulle jag ta med mig en kamera. För att få försvinna in i bildernas värld ett tag och verkligen se hur vacker jorden är, innan jag dör.

  SvaraRadera
 13. Jag är Emmy, snart tjugo som virrvarrar runt i hoppet om att allt ska lösa sig. Rymmer från skåne till stockholm alldeles för ofta & tycker att öl är det bästa som finns i dryckesväg eller efter kaffe. Startar tusen projekt & avslutar dem inte, har en novell(bok?) som stannat på 20 sidor eftersom jag inte har en aning om hur ett förhållande ska vara eller är helt enkelt. Funderar på att hoppa över den biten & bara gå till göra slut stadiet för jag vet-inte-hur-allt-är-okomplicerat-typ. Göra slut är det enklaste med att ha ett ”förhållande”. Jag sjunger ofta utan att veta om det, på tunnelbanan, på ica, på bussen, på h&m. Och jag målar för många bilder som bara hamnar på hög.

  Men jag tycker om att vara jag. Även fast andra inte alltid riktigt tycker likadant. (är tydligen för komplicerad för att jag tänker för mycket. kliché) Jag tycker om min mamma, mina katter, min morfars gamla akvarellfärger & diabilder + så tycker jag att sommarregn är fanimig det bästa vädret som finns, helst i sällskap med massa blixtar!! Och jag tycker om att vara ensam tillsammans med andra utan att behöva prata & bara vara. Men sen så tycker jag också om att dansa sönder hela nätterna långa. (men pojkar som vill prata med mig när jag dansar gör mig grinig.) Och ännu en gång att dricka öl. Och så tycker jag om såna grejer som man tydligen inte ska tycka om; melodifestivalen-eurovision song contest- ring så spelar vi- melodikrysset- hålla på i trädgården & spionera på grannar.

  Till min öde ö har jag tre alternativ ; ett badkar fullt med öl, min mamma eller min katt selma.
  (men en motorbåt hade kanske varit det säkraste.)

  SvaraRadera