onsdag 14 september 2011

Våra sängmonstren prt I
Jag fick så många fina kärlekshistorier om era sängmonstren av er på mitt kommentarsfällt och i min mail! Historier och meningar som jag läst flera gånger om, blivit pirrig i magen, ledsen och helt berörd av! Så här kommer fösta delen:

Mötte på ett gäng på tre pojkar i stockholmsnatten igår. en av de tre var lite extra fin men jag tänkte att det är klart att han inte får upp ögonen för mig. vi stod tillsammans i kön till debaser, mina andra vänner hade åkt hem för längesen och jag var ensam med de nyfunna pojkarna. tillslut kom vi in och köpte öl och småpratade om allt möjligt. i baren, på rökplatsen och vid dansgolvet. sen sitter vi på en trappa och DÅ KYSSER HAN MIG. den fina fina killen. vi sitter där och pussas och händer trasslas in i varandra och jag smsar min bästa vän "omg pussas med den finaste killen". sen dansar vi till håkan och går hand i hand längs götgatan. tills vi blir tvungna att skiljas åt. han ville antagligen inte ha med mig hem, så efter några fler pussar och en lång kram sa vi hejdå. sen dess har han inte riktigt försvunnit ur mina tankebanor och även om det bara var en fyllehändelse så kan jag inte släppa det. har så svårt för sånt. att släppa taget. denna jazztrummis med lockigt brunt hår som precis börjat läsa på journalistlinjen. som bor fyrtiotvå mil bort. som har glömt mig. för han vet att fyllehändelser är engångshändelser. inget att fastna i.

Får jag chans på dig?
[] ja
[] nej

[]kanske
*pip* *pip* *pip*

Får jag chans på dig?

[x] ja
[] nej

[]kanske


Vi delar regnnätter under kyliga täcken och han kysser mig som ingen annan. Jag är så jävlajävla kär.

Jag gillar en kille med finaste nyckelbenen. Men det är så svårt att våga. I sommar försökte han lära mig skatea och målade med röd akvarellfärg på min arm och jag lever på de ögonblicken nu.

hånglade med pojken som jag gått i samma klass med i minst tio år, upptäckte att vi inte alls var kära men hånglade ändå. bara för att hångla i nittio sängar hela nätterna och vakna upp, ihop slingrade som pussel är det bästa som finns. nu är vi bästa vänner.

Asså jag dör på kyssasundertäcket-kyssar och främmande läppar och ny hud mot sin egna. Nyckelben och nervpirrande sms-signaler.

7 kommentarer:

 1. Jag älskar med att kyssas under täcket när man kan höra regnet smattra mot rutan!! perfekt hångelväder i typ 2 veckor nu! fint inlägg!

  SvaraRadera
 2. underbart! längtar redan till pt 2

  SvaraRadera
 3. Så fint. LÄngtar tills part 2.

  SvaraRadera
 4. Åh ankarna på händerna var ju jättefina

  SvaraRadera
 5. varje gång jag använder hans lypsyl smakar det som hans kyssar. ååååh vad jag saknar honom

  SvaraRadera